You can support us

Beste relatie van Optimix, Handelsbanken, PKF Wallast en/of Van Grafhorst notarissen,

Fijn dat u onze webpagina bezoekt! Wij hopen dat we uw interesse hebben gewekt in Madaster: ons initiatief om afval te elimineren uit de bouw- en constructiesector. Tijdens de door Optimix, Handelsbanken, PKF Wallast en Van Grafhorst notarissen georganiseerde bijeenkomsten in Hilversum, Utrecht en Hoofddorp hebben we onze visie en onze aanpak toegelicht.

We presenteerden daarin dat we nog volop in de ontwikkelfase zitten waarbij uw ondersteuning zeer welkom is! Wij waarderen uw enthousiasme en uw suggesties en u kunt ons ook steunen met donaties. Iedere bijdrage is welkom en daarvoor treft u hieronder een invulformulier, zodat we u ook op de hoogte kunnen houden van onze ontwikkelingen. De donatie is bestemd voor onze Madaster Foundation, een niet op winst gerichte stichting gericht op het algemeen belang (ANBI).

Wilt u nauwer worden betrokken bij Madaster, omdat u bijvoorbeeld actief bent in het bouwen, beheren of ontwikkelen van vastgoed, dan nodigen we u graag uit voor een vervolgsessie. Hierin gaan we dieper in op de mogelijkheden van Madaster en de mogelijkheden voor u om deze toe te passen in uw situatie. We organiseren een sessie begin juli en eind augustus. Als u hierover meer informatie wenst kunt u ons contacten via onderstaande knop.

Mocht u nog geen exemplaar hebben ontvangen van het boek ‘Material Matters’, dan kunt u via bovenstaande knop een bericht achterlaten voor Optimix, Handelsbanken, PKF Wallast en Van Grafhorst notarissen. Met genoegen sturen zij u alsnog het boek toe.

Tenslotte danken wij u nogmaals van harte voor uw interesse en zien we uit naar uw actieve bijdrage in de vorm van een donatie en/of deelname aan de vervolgsessie!

Vriendelijke groeten
Thomas Rau en Pablo van den Bosch
Madaster Foundation

De Madaster Foundation respecteert en beschermt uw privacy. Lees meer hierover in ons Privacybeleid.

Support our work with your donation

Thank you for your support

Visiting address

De Groene Afslag
Amersfoortsestraatweg 117
1251 AV Larens

Email and Phone

info@madaster.com
085 0601242

Other

IBAN Madaster Foundation:
NL32 TRIO 0338 4665 09
RSIN Madaster Foundation:
857103866
Chamber of Commerce:
67638473